Følg med på aktivitetene

Seiling foregår når en selv ønsker det med det er organisert opplegg for Jolleseilere på Torsdager og på Onsdager for Kjølbåter. Se under aktivitet for mer informasjon.

Aktivitetskalender klubbhus

Klubbhuset skal være et sosialt møtested for klubbens medlemmer og fungere som møtelokale for klubbmøter, undervisning og andre møter/treff i klubbens regi. Leie av lokaler kan du lese mer om her.

Seiling har det fantastiske utgangspunktet at den bedrives ute i frisk luft, på «godt ventilerte steder» og av naturens egne krefter. Et bedre utgangspunkt kan vi ikke ha. Det betyr at seilere har de aller beste forutsetningene til å kunne være aktive, selv i den...